ANNONSER


nå Över 8.3 miljoner unika besökare - varje vecka

My Plan erbjuder redaktionella annonser och artiklar som matchar högkvalitativt innehåll på Sveriges ledande nyhetssidor. I samarbete med några av Sveriges starkaste mediehus representerar My Plan flera av de största mediasajterna, från dagstidningssajter till nischade magasin och expanderar kontinuerligt vårt nätverk.

Välj mellan en redaktionell nativeannons eller driv trafik till din hemsida med en klassisk annons, båda kvalitativa produkter med hela vårt nätverk i ryggen.

Nativeannons

Nå ut med ert budskap i trovärdiga miljöer

laptop-native-example-mobile-sm.pngBerätta vad som särskiljer er från konkurrenterna och skapa mervärde genom relevant och engagerande innehåll. Med redaktionella annonser och artiklar som matchar högkvalitativt innehåll på Sveriges ledande nyhetssidor är nativeannonsen av marknadens mest bokade native-produkt.

Klassisk annons

Driv trafik och skapa kunder

laptop-classic-example-mobile-sm.png

Har ni ett tydligt erbjudande och vill effektivisera trafiken till er hemsida? Då gäller det att fånga besökarnas intresse och säkerställa att de hamnar hos just er för att konverteras till nöjda kunder. En klassisk annons är utformad för att hitta dina kunder!

Full support

Du väljer själv din budget i förväg och har på så sätt full kontroll över kostnaderna. My Plan erbjuder full support och hjälper gärna till med utformning och optimering av annonser, uppföljning och rapportering.

Kontakta oss så berättar vi mer.