VÅRA TJÄNSTER

Din framgång är vårt mål

My Plan tar hand om alla aspekter av ditt varumärke. Det gör vi genom att vara pålästa och idérika. På så sätt hjälper vi dig att bryta loss från gamla vanor och tar vara på hela din potential.

Vi tillför driv, struktur och ett utifrånperspektiv så att du kan bli mer proaktiv i din kommunikation.


Public Relations

Som PR-partner tar vi fram strategi och handlingsplan för hur du kan engagera din målgrupp och utveckla ett konkurrenskraftigt varumärke.

Våra expertområden

  • Kommunikationstrategi

  • Varumärkesutveckling

  • Medierelationer

  • Krishantering

Annonsering

My Plan är experter på kampanjer i sociala och digitala medier. Vi hjälper våra kunder att marknadsföra en specifik produkt eller erbjudande genom att ta fram budskap som får genomslag. Vi erbjuder konceptutveckling, annonsproduktion samt underhåll av annons.  

Native annonsering

My Plan erbjuder redaktionella annonser och artiklar som matchar högkvalitativt innehåll på Sveriges ledande nyhetssidor. My Plans annonsnätverk når sammanlagt 8.3 miljoner unika visningar -varje vecka. I samarbete med några av Sveriges starkaste mediehus representerar My Plan flera av de största mediasajterna, från dagstidningssajter till nischade magasin och expanderar kontinuerligt vårt nätverk.

Sociala medier

Nå ut på ett snyggt och proffsigt sett på sociala medier. My Plan tar fram koncept och layout för dina kanaler i sociala medier.

Vi tar fram ett budskap som tilltalar er tilltänkta målgrupp och som samtigit uppfyller mediers krav. Vi vet också att er tid är värdefull därför hjälper vi er gärna hantera era konton så ni kan fokusera på det ni gör bäst!  

SEO 

My Plan PR ser till att Google och andra sökmotorer enkelt ska kunna hitta din hemsida och visa upp den i resultatet när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

När du syns på rätt sätt kan fler besökare hitta till dig och du kan få fler nya kunder. Detta gör Google till en lönsam kanal för din marknadsföring och sökoptimering till ett mycket viktigt verktyg

Genom att säkerställa en optimal webbplats, en synlighet som exponerar er för maximalt antal potentiella kunder och löpande analys för utveckling säkerställer vi era förutsättningar för att löpande nå ökad lönsamhet online.

Google Ads

Sökordsannonsering med Google Ads (tidigare Google AdWords) gör att du kan stärka ditt varumärke och driva försäljning för potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder, och du betalar bara när någon klickar på din annons.

My Plan PR hjälper dig, oavsett om du är nybörjare eller redan har en befintlig annonsering, att öka din försäljning från Google.

Exempel på displayannons med Google Ads.

Exempel på displayannons med Google Ads.