Baxter of California väljer 
My Plan som mediebyrå

Foto: Baxter of California

Foto: Baxter of California

Baxter of California, USA:s tredje största varumärke för ansiktsvård för män, väljer My Plan PR som sin mediebyrå.

I förra veckan signerade Baxter of California avtal med My Plan PR. Baxter of California har tidigare själva hanterat sin externa kommunikation, men kommer från och med den 11 februari att samarbeta med My Plan PR. 

– My Plan PR har ett brett utbud av tjänster inom public relations på hög nivå. När Baxter of California nu växlar upp på den svenska marknaden är My Plan PR det självklara valet, säger Adrian Thelwell, VD på Baxter of California Sweden. 

– Det är väldigt roligt att få jobba med ett så känt varumärke som Baxter of California, och vi ser fram emot att arbeta med att stärka Baxter of Californias varumärke ytterligare, berättar Sofia Lund, VD på My Plan PR.

Kontakt
Sofia Lund
VD My Plan PR
0704834005
sofia@myplanpr.se

Sofia Lund